Wellicht heeft u hem al ontdekt: de website www.achtmaal.info. Een website over Achtmaal en vooral voor inwoners van Achtmaal. Webontwikkelaar Dave Boden van Dlogic realiseerde de site in samenwerking met de dorpsraad Achtmaal. Deze vormt nu een platform waarop nieuws, verenigingen en evenementen met betrekking tot het dorp samen komen.

De website is een verzamelplaats voor al het nieuws over Achtmaal. Ook kunnen verenigingen zich aanmelden en hun evenementen en activiteiten doorgeven, zodat een complete agenda ontstaat van het rijke dorpsleven in Achtmaal. Verder is aan de website een eigen Facebook-pagina gekoppeld, zodat geĂ¯nteresseerden ook via social media op de hoogte kunnen blijven. Op deze manier is het ook mogelijk om feedback te geven en bij te dragen aan de inhoud van de website. Zo is www.achtmaal.info een platform voor en door inwoners van Achtmaal geworden.

Om dit initiatief draaiende te kunnen houden zijn is Achtmaal.info op zoek naar sponsoren. Zij kunnen zich inschrijven als ondersteuners van deze informatieve website en voor slechts € 25,00 (ex btw) per jaar dit platform steunen. Uiteraard wordt in ruil hiervoor het bedrijfslogo en een link naar de website van het bedrijf op www.achtmaal.info vermeld.

Bent u ondernemer, in Achtmaal of net daar buiten, en wilt u helpen dit initiatief, dat de bewoners van het dorp bindt en samenbrengt, online en up-to-date te houden? Meldt u dan nu aan als sponsor van www.achtmaal.info. Uw hulp wordt zeer gewaardeerd en verhoogt bovendien de zichtbaarheid van uw onderneming binnen de gemeente Zundert