Nederland Leest 2013: 1 t/m 30 november

Tijdens ‘Nederland Leest’ krijg je als bibliotheeklid het boek Erik of het klein insectenboek van Godfried Bomans, helemaal gratis. Bij het boek ontvang je van de Bibliotheek een boekenlegger met een unieke krascode. Hiermee zijn mooie prijzen te winnen, zoals een biebbox t.w.v. 100 euro of museumkaartjes voor de hele familie. Check je code op www.voordeelmetjebiebpas.nl en ontdek gelijk of je gewonnen hebt!

Ook als je niet gewonnen hebt, is de boekenlegger nog heel wat waard! De coupon op de boekenlegger geeft namelijk recht op een driedaagse minicruise voor één persoon naar het Engelse Newcastle met DFDS Seaways. Newcastle staat ondermeer bekend om de diverse musea, het winkelen en het Harry Potter kasteel dat net iets buiten de stad ligt.

Deze actie loopt gedurende de hele maand november. Wees er snel bij want op = op. Deelname is uitsluitend voor Bibliotheekleden van achttien jaar en ouder. Kijk op www.voordeelmetjebiebpas.nl of op de website van de Bibliotheek voor meer informatie.
Op zoek naar Bomans

Op dinsdag 12 november wordt van 20.00 tot 22.00 uur in de bibliotheek van Rijsbergen een literaire voorstelling gehouden over het leven en werk van Godfried Bomans. In deze voorstelling wordt het publiek getrakteerd op een reis door de fantastische wereld van Godfried Bomans. Daarbij wisselen humor en verdieping elkaar voortdurend af. Zo worden hilarische tv-optredens van Bomans vertoond en worden er sketches opgevoerd. Daarnaast worden aan de hand van literatuur, filosofie en geschiedenis de grote thema’s uit het werk van Bomans belicht. Begin- en eindpunt is hierbij steeds Erik of Het klein insectenboek.

De voorstelling duurt incl. pauze ongeveer 2 uur.

Toegangskaartjes zullen worden verkocht vanaf 21 oktober in de bibliotheken van Rijsbergen en Rucphen. Een kaartje kost € 3,00 voor leden van de bibliotheek en € 4,00 voor niet-leden.
Reserveren kan ook per e-mail via m.rokx@bibliotheekzundertrucphen.nl.

Locatie van de voorstelling:
Bibliotheek Rijsbergen, Koutershof 6, 4891 CV Rijsbergen. 076-5961773