ACHTMAAL – Zoals menigeen al wel zal weten draait bij het Agmoals Cabaret alles om leut, veul leut. Dus als je even lekker wil ontspannen en de lachspieren in conditie wil houden moet je zorgen dat je erbij bent geweest.

De groep waarmee het Agmoals Cabaret dit jaar zal optreden bestaat dit jaar uit elf personen. Frans Gommers en Jan Michielsen zijn na 41 jaar trouw lid te zijn geweest gestopt. Frans, Jan en natuurlijk ‘oos’ Luus bedankt voor al die jaren. De volgende spelers zullen dit jaar weer op de planken verschijnen: Josepha Vermeiren, Wim Vermeiren, Diny Kools, Rene Godrie, Anita van Nispen, Ruud Vriends, Frans Hereijgers, Lisbeth Dictus, Jose Hereijgers, Sefan Godrie en Angelique van Elven.

Het Cabaret is 42 jaar geleden door Carnavalsvereniging de Goudpoepers in het leven geroepen bedoeld als gezellige en leutige middag voor de Agmoalse ouderen.

Zij zullen dan ook dit jaar weer de première krijgen en kunnen onder het genot van een drankje en een lekkere koek komen genieten van de voorstelling op dinsdagmiddag 9 februari aanvang 13.00 uur.

Deze middag was 42 jaar geleden zo’n succes dat er nog 2 avonden aangeplakt werden, tot op heden is dat nog zo.

Vrijdag 12 en zaterdag 13 februari aanvang 20.00 uur brengen we de voorstelling nog een keer maar dan voor iedereen die ook de lachspieren nog eens in werking wil zetten.

En, Het Agmoals Cabaret hangt de vlag uit. Vrijdag en zaterdag nodigen wij u uit op onze After Party, als cabaret liefhebber mag je dit niet zeker niet missen.

We hebben wat extra zwervend talent naar Achtmaal weten te lokken dus zorg dat je bij geweest bent. Wij van het cabaret staan weer te popelen om voor jullie te spelen.