#ZundertWenst krijgt zichtbaar gestalte

ZUNDERT – In de kerstboom aan de Bredaseweg in Zundert krijgen steeds meer wenskaarten een plekje. Het zal de bedenkers van de gemeentelijke campagne #ZundertWenst goed doen, want dat is precies de bedoeling.

De centrale vraag in de campagne luidt: wat wens jij jouw dierbaren voor het nieuwe jaar? De kaarten in de wensboom laten zien dat die wensen uiteenlopend zijn. Zo spreekt één persoon via een wenskaart de hoop uit dat zijn of haar moeder in 2021de corsowagen van haar drie kleinzonen door de straten van Zundert mag zien rijden. Een andere deelnemer aan de actie hoopt op een gelukkig, gezond, groen, gezellig en duurzaam 2021waarin we de balans tussen mens en natuur beter weten te benaderen of liever zelfs herstellen’. Weer een ander houdt het wat algemener en wenst ‘dat wij zo lang mogelijk gezond mogen blijven en gelukkig mogen zijn’.In de wensboom is eveneens een kaart te vinden met de oproep om vooral gezond te blijven en rekening te houden met de medemens. ‘Hopelijk een beter jaar 2021’, wordt er nog aan toegevoegd. ‘Vooral de horeca wens ik heel veel sterkte’. Als uitsmijter nog een wens waar eenieder zich ongetwijfeld in kan vinden: ‘Laat ons met z’n allen er iets moois van maken’.

Locaties

In Zundert is de kerstboom geplaatst op het grasveld naast oude Rabobank aan de Bredaseweg. Ook in de andere kernen van de gemeente Zundert kunnen de liefhebbers hun wenskaarten kwijt. De kerstboom in Rijsbergen is te vinden op het pleintje voor de bakker. In Wernhout is de kerstboom opgesteld op het Anton Juriensplein, terwijl de kerstboom in Achtmaal een plekje heeft gekregen voor de Heilige Corneliuskerk aan de Pastoor De Bakkerstraat. In Klein Zundert ten slotte pronkt de kerstboom op het Jan Koekenplein, bij de Willibrorduskerk. Verder zijn bomen geplaatst bij de woonzorgcentra Rijserf in Rijsbergen en De Willaert in Zundert. De bomen staan er nog tot 6 januari.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding