Winterconcert XL St Martinus Achtmaal

ACHTMAAL – Zaterdag 10 december geeft Muziekvereniging St Martinus uit Achtmaal haar jaarlijkse Winterconcert waarbij zij vanwege het 85-jarig bestaan groots uitpakken.

Speciaal voor het Winterconcert XL heeft Muziekvereniging St. Martinus de samenwerking gezocht met muziekvereniging KNA uit Schijf en drie fantastische zangeressen weten vast te leggen. Hieronder stellen wij ze even aan u voor.

Zangeressen

Larissa Boden: 21 jaar oud, geboren en getogen in Achtmaal. Larissa is in het dagelijks leven werkzaam als Patissier en heeft altijd al graag gezongen. Na wat zanglessen is zij gaan zingen in een band die vooral rockmuziek speelt. Eén van haar favoriete nummers zal zij 10 december tijdens het winterconcert XL gaan zingen, dit keer niet met begeleiding van haar band maar van het fanfare-orkest van St Martinus.

Loeki Braspenning: Loeki is 18 jaar oud. Zingen is haar grootste hobby hoewel ze ook wel van ‘uiteten met vriendinnen’ en ‘op vakantie gaan’ houdt. In het dagelijks leven is zij druk met haar studie Rechtsgeleerdheid aan de universiteit van Rotterdam.

Michelle van der Zanden: 19 jaar oud, woont in Roosendaal. Momenteel doet Michelle een lerarenopleiding in Tilburg aan de Hogeschool Fontys. Zij heeft een bijbaan bij de Trekpleister en stop veel tijd en energie in zingen. Haar grootste passie is muziek. Is hier eigenlijk al sinds haar kleutertijd mee bezig, speelt piano en is in groep 8 al begonnen met optreden met een bandje. Daar ontdekte zij vooral haar passie voor zingen en heeft dit voortgezet.

Michelle is zanglessen gaan nemen bij CB Muziekschool en is zo terecht gekomen in diverse bands.

Tot op de dag van vandaag treed zij regelmatig op, zowel met de bands als individueel.

Reserveren

Alle drie verheugen zij zich op het Winterconcert XL en de samenwerking met St Martinus. Uiteraard hopen zij ook u daar te treffen.

Wel even reserveren via johanvanbergen@home.nl of 06-11584693.