Sint bezoekt Achtmaal

Jaarlijks wordt de intocht van Sinterklaas in Achtmaal gevierd. Sinterklaas kijkt er altijd erg naar uit om naar Achtmaal te komen. Dit jaar zal de Sint met zijn pieten Achtmaal bezoeken op 26 november.
De Sint arriveert al jaren omstreeks 13.30 uur bij Café Den Thuur, waar we hem en zijn pieten met muziekvereniging St. Martinus een warm welkom spelen met gezellige Sinterklaasmuziek. Vervolgens volgt een leuke rondwandeling met veel muziek, pepernoten en dansende pieten. Het is ieder jaar weer een verrassing hoe de Sint vervoerd zal worden.

Het eindpunt van de rondwandeling zal vanaf dit jaar de zaal van De Toekomst zijn. Daar zal dit jaar het feest losbarsten! De Sint en zijn pieten maken er een onvergetelijke middag van. De afgelopen jaren hebben de Achtmaalse kinderen veel speelplezier beleefd met de spellen die hij vanuit Spanje mee had genomen. En wanneer alle spellen gespeeld zijn, krijgen de kinderen van de pieten een leuk cadeautje! Natuurlijk wordt er door de pieten ook volop gedanst op leuke Sinterklaasliedjes in samenwerking met STD Infinity. Van Sinterklaas krijgen de kinderen ook nog een goed gevulde snoepzak. Kortom alle ingrediënten voor een hele gezellige middag!

Wij kijken er alweer naar uit. Benieuwd hoe hij dit jaar naar Achtmaal gaat komen? En zou hij weer leuke spellen meenemen? Jij komt toch ook?!