Oscar nominatie voor het Agmaols Cabaret

ACHTMAAL – Voor het eerst in 46 jaar stond het Agmaols Cabaret in 2021 niet op de planken voor jullie. Ondenkbaar dat het Agmaols cabaret stil blijft zitten. Dat hebben we dan ook zeker niet gedaan. We willen jullie immers laten lachen.

Wij vonden het lastig om uit al die stukjes , waar zo om gelachen is, een keuze te maken. Het cabaret zou het cabaret niet zijn als het niet gelukt was.

Volledig coronaproof hebben we een film gemaakt met beelden uit de oude doos, er zitten nog nooit eerder vertoonde beelden bij en als rode draad geven drie oudjes hun commentaar. Dat is echt lachen. De film is online te bekijken.

Ga hiervoor naar de Website van Carnavalsvereniging de Goudpoepers www.cvdegoudpoepers.nl Ook zal de link op diverse Facebook pagina’s te vinden zijn. Kom je er zelf niet uit trek dan gerust je zoon, dochter, kleinkind of buurvrouw aan hun jas om je uit de nood te helpen.

Zo vaak als je wil

Het Agmaols Cabaret zorgt ervoor dat je lachspieren in deze corona tijd getraind blijven. Ga dus naar de site zodat je er ook over mee kan praten. Zeker niet onbelangrijk; je hoeft niet te stressen, de film zal tot onze eerst volgende voorstelling te zien zijn. Je kan hem dan ook kijken zo vaak als je wil. Pak gerust een bakske koffie en een lekkere koek en geniet.

We moeten het helaas zonder jullie applaus doen maar we zijn wel benieuwd naar jullie reacties.

Het Agmaols Cabaret wenst jullie veel kijk plezier.