Massale opkomst bij halloween puzzeltocht

Halloween Kindertocht Achtmaal 2017

 

Achtmaal – Meer dan ooit wisten de kinderen de weg naar de Achtmaalse Halloween Kindertocht te vinden. Met een opkomst van meer dan 110 kinderen en daarbij nog bijbehorende ouders was het een drukke boel afgelopen vrijdag daar op de stoep bij café De Toekomst.

 

Dat dit evenement, met bijna een verdubbeling aan deelnemertjes ten opzichte van voorgaande jaren, in de lift zit mag wel duidelijk zijn. Heibel en Hommeles waren in ieder geval erg blij met zoveel hulp en hebben de ringen ongeschonden aan de prinses kunnen overhandigen, zodat haar bruiloft  gelukkig gewoon door is gegaan! Aan alle kinderen uit Achtmaal en daarbuiten: bedankt! Mede door de geweldige inzet van vrijwilligers en de talloos versierde Halloween-tuintjes werd het een meer dan geweldige tocht; zonder deze mensen was dit niet mogelijk geweest.

 

Halloween Griezeltocht:

A.s. vrijdag 3 november zijn de grotere kinderen en de volwassenen aan de beurt en zal het allemaal een stukje ruiger tekeer gaan. Inschrijven en vertrek kan tussen 19.00 uur en 20.00 uur, wederom is startpunt café de Toekomst te Achtmaal, deelname kost € 2,-. Vergeet niet uw zaklamp, reflecterend hesje en stevige wandelschoenen of laarzen mee te nemen, want deze keer gaan we serieus van de gebaande paden.