Koningsdag Achtmaal wordt weer een groot feest

ACHTMAAL – Het team achter koningsdag Achtmaal is alweer maanden druk in de weer om alles weer geregeld te krijgen. Dit jaar staat er weer een vol en vooral feestelijk programma op de boek om jong tot oud een geweldige en gezellige dag te bieden!

Zo starten we dit jaar rond 11.15 uur weer met een feestelijke opening van de burgemeester Poppe-de Looff die dit jaar voor het laatst de opening zal verzorgen en natuurlijk wordt ze hierdoor extra in het zonnetje gezet. Dit jaar hebben we natuurlijk weer de versierde fietsoptocht, vele spelletjes, huifkartocht, kleurwedstrijd, vele luchtkussens voor jong tot oud, een talentenjacht 8x Got Talent, Kidz-DJ die voor een hele muzikale middag gaat zorgen samen met een hele gave DJ Workshop en natuurlijk komt Triple-S ook weer een mooi optreden geven en dit alles kan vanuit het heerlijk terras bij De Toekomst op Achtmaal bezichtigd worden tot in de late uurtjes. Kortom een volledig gevulde feestelijke dag!
We hopen jullie allemaal te zien tijdens Koningsdag Achtmaal. Dit alles kan alleen mogelijk gemaakt worden door alle vrijwilligers en sponsors die ons elk jaar zo goed steunen! Huidig team 2019: Vivian Tax, Mirjan Dictus, Daisy Hereijgers, Anke Koeken, Marianne Godrie en Jella Oostvogels.