Koningsdag Achtmaal bestaat dit jaar 15 jaar

ACHTMAAL – Redenen genoeg voor ons, om dit jaar eens flink uit te pakken tijdens Koningsdag op donderdag 27 april in Achtmaal, en er een groot feest van te maken!

De planning van deze gezellige dag:
10.45u Verzamelen Gouwe Pleintje.
11.00u Opening door Burgemeester en Wethouders. Vertrek versierde fietsenoptocht (en prijsuitreiking) met fanfare Sint Martinus voorop. Spelletjeskramen, springkussens, huifkartocht en een gezellig terras.
13.00u Optreden Tiple-S Dance.
14.00u Start The Masked Singer Kids. Start levend Tafelvoetbal i.s.m. Voetbalschool Wouw.
17.00u Spetterde afsluiting met optreden van Arno IJsco!
En niet te vergeten; Tess&Toby die de gehele dag zorgen voor leuke opdrachten en muziek.

The Masked Singer Kids

Heb jij al een tof liedje in gedachten om te playbacken tijdens The Masked Singer Kids? Onze jury, meneer Jos, juf Ilona en juf Cheyenne staan al te springen om te raden wie er in die ene vermomming zit. Of… ben jij ze slimmer af? Wij zijn erg benieuwd! De belangrijkste spelregels: playbacken, vermomming/outfit waarin je niet herkenbaar bent, alleen of in een groepje van max. 4 personen, en voor iedere deelname een leuk aandenken en cadeau!

Opgeven voor The Masked Singer Kids: app naar Saskia v. Hees 06-42901088.

Levend tafelvoetbal

Deze middag hebben we nog een topper: levend tafelvoetbal! Het Gouwe Pleintje wordt omgetoverd tot de Achtmaal-Arena. Dit in samenwerking met Voetbalschool Wouw. Je hoeft zeker geen voetbal ervaring te hebben, alle kinderen zijn meer dan welkom om hieraan mee te doen. De belangrijkste spelregels: vanaf 5 jaar t/m groep 8. Opgeven per persoon, zodat wij de teams samenstellen. Geen voetbalervaring nodig. Opgeven levend tafelvoetbal: app naar Kim v.d. Broek 06-30432237.

Je kunt je voor beide activiteiten opgeven; wij houden rekening met de planning.

Tot slot!

En dacht je dat dit alles was? Nee hoor! Arno IJsco zal deze dag hossend, springend en dansend afsluiten met zijn ‘Twee Bollen’! Daar wil je toch bij zijn?

Wij snappen dat je deze toffe dag niet wil missen; en zien jullie graag allemaal terug op donderdag 27 april op Het Gouwe Pleintje in Achtmaal.