Koningsdag Achtmaal 2022 wordt weer een groot feest

ACHTMAAL – Het team achter koningsdag Achtmaal is alweer maanden druk in de weer om van Koningsdag 2022 weer een geweldige dag te maken. Wat zijn we ontzettend blij dat we na 2 rustige jaren Koningsdag weer als vanouds kunnen vieren!

Daarom pakken we dit jaar 2022 extra uit met alle ideeën die al een tijdje op de plank lagen.  Er staat weer een vol en vooral feestelijk programma op de boek om jong tot oud een geweldige en gezellige dag te bieden!

Zo startten we dit jaar rond 11 uur weer met een feestelijke opening van de burgemeester.

Aansluitend startten we natuurlijk weer met de versierde fietsoptocht. Heel de dag door vele activiteiten; spelletjes, huifkartocht, kleurwedstrijd, vele luchtkussens/stormbaan, een talentenjacht 8x Got Talent, Heel 8x bakt, Graffiti Workshop, Tess & Toby die voor een hele muzikale omlijsting gaan zorgen en natuurlijk komt Triple-S Dance ook weer een mooi optreden geven. We sluiten de dag spetterend af met The Masked Singer!

Dit alles kan vanuit het heerlijk terras bij De Toekomst op Achtmaal bezichtigd worden tot in de late uurtjes.

Kortom een volledig gevulde feestelijke dag! We hopen jullie allemaal te zien tijdens Koningsdag Achtmaal.

Wij van het comité hebben er ontzettend veel zin in maar dit alles kan alleen mogelijk gemaakt worden door alle sponsoren en vrijwilligers die ons elk jaar ontzettend steunen!

Hiervoor zijn wij hen ontzettend dankbaar.

Huidig team 2022: Debby Tax, Lindsey de Ruyter, Hilde Kromdijk, Saskia van Hees, Mirjan Dictus, Daisy Hereijgers, Anke Koeken, Kim van den Broek en Jella Oostvogels.