Halloweentocht Achtmaal 2018

Achtmaal – De deelnemers van de vijfde Halloweentocht vorig jaar hebben deze editie natuurlijk nog op hun netvlies. Ook dit jaar organiseert Comité Halloweentocht Achtmaal weer een spannende tocht voor mensen die over een gezonde dosis griezelzenuwen beschikken!

 

Op vrijdag 26 oktober is er een HalloweenKindertocht voor kinderen tot ongeveer 12 jaar (met begeleiding). In deze spannende en interactieve speurtocht zullen de kinderen een tocht voorgeschoteld krijgen, waarbij er geprobeerd is spanning en ontspanning op een moderne manier te combineren. Gezien de overdonderende opkomst van vorig jaar is het dit jaar mogelijk om, anders dan voorgaande jaren, te vertrekken tussen 18.30 en 19.30 uur. Inschrijven is mogelijk vanaf 18.15 uur tot 19.00 uur. Zo is het mogelijk om de jongste kinderen als eerste te laten vertrekken en als de duisternis intreedt de spanning voor de oudere kinderen wat op te voeren. Onderweg krijgt elk deelnemertje een versnapering en na afloop is er zoals elke jaar weer een oorkonde voor getoonde moed.

 

Op vrijdag 2 november kunnen ook de ouderen en volwassenen zich verzamelen want vanaf 19.00 uur (inschrijven tussen 19.00 en 20.00 uur!) kunnen de eerste groepen ter grootte van 10 á 15 personen om beurten vertrekken voor de HalloweenGriezeltocht. Deze wandeltocht van een aantal kilometer en vrijwel geheel buiten de gebaande paden zal door het ‘griezelige’ en donkere buitengebied van Achtmaal lopen en onderweg valt er waarschijnlijk van alles te beleven.

 

Deelname voor beide tochten kost welgeteld € 2,- p.p. en start/eindpunt is café De Toekomst, Past. de Bakkerstraat 19 te Achtmaal. Reflecterende kleding, loopschoenen, zaklamp en stalen zenuwen aanbevolen! Nieuwsgierig maar heeft u nog vragen? Of lijkt het je leuk om met een act mee te doen? Stuur dan gerust een mailtje naar halloweentocht@home.nl!