Halloweentocht Achtmaal 2014

Achtmaal – Vorig jaar werd de eerste Halloweentocht in Achtmaal georganiseerd en niet zonder succes: de opkomst bleek vele malen groter dan verwacht. Dit jaar wordt daar natuurlijk een vervolg aan gegeven en wel op a.s. vrijdagavond 31 oktober.

Twee initiatiefnemers hebben met een aantal vrijwilligers de handen ineen geslagen en het plan verder uitgewerkt en bijgeschaafd tot een tweedelig programma; een SpelletjesSpooktocht voor kinderen tot ongeveer 12 jaar (met begeleiding) en daarna –voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen met stalen zenuwen- een GriezelSpooktocht. Om 18.30 uur zal de SpelletjesSpooktocht van start gaan (inschrijven vanaf 18.15 uur) en met een grote groep te voet vertrekken naar een geheime locatie in de frisse buitenlucht waar een 5-tal griezel en glibber spelletjes kan worden afgewerkt. Bij terugkomst rond 20.30 uur krijgt elk deelnemertje een oorkonde voor getoonde moed.

Ondertussen kunnen de ouderen en volwassenen zich verzamelen want vanaf 20.00 uur kunnen de eerste groepen ter grootte van 10 á 15 personen om beurten vertrekken voor de GriezelSpooktocht. Deze wandeltocht van een aantal kilometer zal door het ‘griezelige’ en donkere buitengebied van Achtmaal lopen en onderweg valt er waarschijnlijk van alles te beleven.

Deelname voor beide tochten is gratis en start/eindpunt is café De Toekomst, Past. de Bakkerstraat 19 te Achtmaal. Reflecterende kleding, loopschoenen, zaklamp en stalen zenuwen aanbevolen! Nieuwsgierig maar heeft u nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje met uw vraag naar halloweentocht@home.nl!