Halloween Achtmaal 2017

Achtmaal – Het is weer bijna november en dat betekent: Halloween! Ook dit jaar zullen er in Achtmaal 2 Halloweentochten worden georganiseerd; 1 voor de basisschoolkinderen en 1 voor de ouderen en volwassenen. Exact zoals vorig jaar zijn deze tochten gesplitst en op twee achtereenvolgende vrijdagen.

 

Als eerste is de HalloweenKindertocht op a.s. vrijdag 27 oktober aan de beurt; vanaf  18.30 uur zullen de groepjes kinderen van start gaan (inschrijven om/vanaf 18.15 uur) om een interactieve en spannende tocht te gaan lopen. Onderweg zullen er aan de hand van een verhaallijn op verschillende punten de hersentjes worden gekraakt of zijn er opdrachten te vinden. Uiteraard is er ook weer voor elk deelnemertje een fruitige versnapering en na afloop een oorkonde voor getoonde moed. Een leuke activiteit om eens lekker in de buitenlucht bezig te zijn!

 

Vrijdag 3 november kunnen ook de ouderen en volwassenen zich verzamelen want vanaf 19.00 uur (inschrijven tussen 19.00 en 20.00 uur!) kunnen de eerste groepen ter grootte van ongeveer 10 personen om beurten vertrekken voor de Halloween Griezeltocht. Deze wandeltocht (buiten de gebaande paden) van 6 kilometer zal door het ‘griezelige’ en donkere buitengebied van Achtmaal lopen en onderweg valt er waarschijnlijk van alles te beleven.

 

Deelname voor beide tochten kost welgeteld € 2,- en start/eindpunt is café De Toekomst, Past. de Bakkerstraat 19 te Achtmaal. Reflecterende kleding, loopschoenen, zaklamp en stalen zenuwen zijn bij beide tochten aanbevolen! Nieuwsgierig maar heeft u nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje met uw vraag naar halloweentocht@home.nl!