Goed doel voor Groot Rikkonkours Achtmaal 2020 bekend

ACHTMAAL – De feestdagen staan nog voor de deur, maar in Achtmaal kijken ze al weer over de jaarwisseling heen, ook komend jaar staan de vier zondagen van januari in het teken van het Groot Rikkonkours Achtmaal. Na een hoop wikken en wegen is de organisatie er uit en kan men het goede doel eindelijk bekend maken.

Zoals vorig jaar zal dit strak georganiseerde rikkonkours weer de opbrengst schenken aan het goede doel. Dit jaar gaat men zich inzetten ten bate van de activiteitenafdeling van De Willaert in Zundert. Het bingo-apparaat en aanverwante zaken zijn dringend aan vervanging toe, maar hopelijk zit er eind januari nog meer in de bus!

Op de zondagen 5, 12, 19 en 26 januari 2020 zullen de kaarters weer vanaf 19.30 uur stipt van start gaan om een lekker potje te kaarten, een mooie plek in het dagklassement te behalen of een poging doen om een graai te nemen in de goedgevulde prijzenpot voor het eindklassement. Er zal zoals vanouds weer worden gerikt in tweemaal 18 potjes, waarbij halverwege zal worden gewisseld van tafel. Dit alles onder deskundige leiding. Plaats van handeling: Zaal de Toekomst te Achtmaal. Een leuke kaartavond en een goed doel, dus allen daarheen.