Frans Delcroix l.z. voltooit trlogie

JSBERGEN – Verslag Gouden Frans Fakkers pijl verschieting 2018.

Na de eerste serie van 10 schoten gingen Jan Braspenning van de Toekomst en Frans Delcroix de titelverdediger van Nooit Gedacht aan de leiding met 99 punten, Erik van Opstal en Jack Roelands beide van Zeldzaam Mar zeker volgden met 98 punten.

De 2e serie leverde voor Jan Braspenning een score van 96 punten op Jack Roelands wederom een serie van 98 punten Erik van Opstal kwam niet verder dan 94 punten Frans Delcroix schoot 98 punten en was dus niet meer in te halen en won zo voor de 2e opeenvolgende keer de Gouden Frans Fakkers pijl, een zeer succesvol jaar voor Frans welke eerder al Bondskoning en algemeen kampioen van Nederland werd.

Oud bondsvoorzitter en naamgever van de Gouden pijl Frans Fakkers was persoonlijk aanwezig om deze aan de winnaar te overhandigen.

1e Frans Delcroix l.z. Nooit gedacht Achtmaal 197 punten 2e Jack Roelands Zeldzaam Maar Zeker Wernhout 196 punten 3e Jan Braspenning De Toekomst Achtmaal 195 punten 4e Johan Chantrel Zeldzaam Maar Zeker Wernhout 193 punten gedeelde 5e plaats voor Kees de Kock Geen Moed Verloren Oudemolen, Erik van Opstal Zeldzaam Maar Zeker Wernhout, Charlo Jochems De Toekomst Achtmaal, Loek Mutsters Eendracht Maakt Macht en Jörgen Jorissen Gezellige vrienden Zundert met 192 punten op de 11 de plaats eindigde de beste dame van deze verschieting Miëlle Stoop van Willem Tell Terheijden met 191 punten.