CoopCompact Van Bedaf voor vierde keer op rij uitgeroepen tot Beste BuurtCoop

ACHTMAAL – In Achtmaal staat de beste CoopCompact. Voor de vierde keer op rij heeft CoopCompact Van Bedaf de eerste prijs weten te winnen in de categorie Beste BuurtCoop van de landelijke winkelwedstrijd van Coop, getiteld 100% Coop.

‘Beste Buurt Coop’ van Nederland”, meldt Christ-Jan van Bedaf via Facebook. “Mega overweldigend! Het blijft een enorme eer om deze prijs te winnen. We zijn enorm trots onze medewerkers en op U als klant. Met elkaar hebben we het gedaan. Samen maken we het verschil in Nederland. Achtmaal staat weer op de kaart!”

Winkelwedstrijd

Coop Tolsma (Beste Coop) en Coop Vroomshoop (Beste Grote Coop) wonnen de eerste prijs in hun categorie. De winkel in Vroomshoop werd aangewezen als overall winnaar. De Coop Winkelwedstrijd ging in februari 2018 van start. In drie speelronden en een halve finale beoordeelden een interne en externe jury de winkels. Na de halve finale gingen per categorie vijf winkels door naar de finale. Hier bepaalde de klant, middels een klantenonderzoek, de uiteindelijke top drie. Woensdagavond werden de prijzen uitgereikt. ‘Met de interne winkelcompetitie daagt Coop haar supermarkten uit om zich te blijven verbeteren.