Agmaols Cabaret speelt voor de 44 keer

ACHTMAAL – Zoals menigeen al wel zal weten draait het bij het Agmaols Cabaret alles om leut, veel leut. Dus als je even lekker wil ontspannen en de lachspieren in conditie wil houden moet je zorgen dat je erbij bent geweest.

Mocht je denken het lijkt me leuk om bij deze gezellige, leutige groep te horen aarzel dan niet en neem contact op met één van ons. De Achtmaalse ouderen krijgen zoals gewoonlijk weer de première dinsdagmiddag 13 februari aanvang 13.00 uur. Deze middag was 44 jaar geleden zo’n succes dat er nog twee avonden aangeplakt weren, tot op heden is dat nog zo. Vrijdag 16 en zaterdag 17 februari aanvang 20.00 uur brengen we de voorstelling nog een keer maar dan voor iedereen die de lachspieren nog eens in werking wil zetten.
Na groot succes van de afgelopen jaren, is er vrijdag en zaterdag weer een spetterende Afterparty. Hiervoor hebben we duo Plagiaat weten te strikken ambiance verzekerd! Dus al met al zorg dat je erbij bent geweest. Wij staan weer te popelen om voor jullie te spelen. Het Agmaols Cabaret zet de zaal voor de 44e keer ‘op zunne kop!’