Afscheid van buurtbuschauffeur Johan Verheijen

ACHTMAAL – Op 4 maart heeft de buurtbusvereniging Achtmaal-Schijf afscheid genomen van Johan Verheijen uit Zundert.

Johan Verheijen is vanaf 2010 als vrijwilliger buurtbus gaan rijden. Hij heeft dat bijna 10 jaar gedaan. Hij heeft nadat hij zijn ‘laatste’ rit als buurtbuschauffeur had gereden, samen met zijn familie een afscheidsreceptie aangeboden gekregen bij Kir Royal te Schijf.

De voorzitter A. van der Kloot sprak namens het bestuur een dankwoord aan Johan Verheijen en bood hem een presentje aan en zijn vrouw bloemen. Zijn vrouw heeft dat ook mogelijk gemaakt als “goed thuisfront” dat Johan zoveel jaren actief heeft kunnen zijn. Hij heeft zich gedurende bijna 10 jaar als vrijwilliger/ buurtbuschauffeur ingezet voor de vereniging. De voorzitter gaf ook aan dat het zeer belangrijk is dat vrijwilligers zich belangeloos inzetten voor het in stand houden van een buurtbusproject zoals Achtmaal-Schijf. Het is dankbaar werk om het openbaar vervoer op het platteland mogelijk te maken. De buurtbusvereniging Achtmaal-Schijf heeft sinds haar bestaan ruim 600.000 passagiers vervoerd en Johan heeft daar gedurende 10 jaar zijn steentje aan bijgedragen.

Dankbaar werk

Johan was dankbaar voor de prettige samenwerking met het bestuur en met alle chauffeurs en wenste de vereniging nog vele goede jaren toe. Het is dankbaar werk geweest. Hij sprak de wens uit dat het project buurtbus kan blijven bestaan omdat er in de buurtbus ook nog “gebuurt” wordt.

Na een gezellig samenzijn namen de vele chauffeurs die aanwezig waren daarna persoonlijk afscheid.