Achtmaal – De voorbereidingen omtrent het jubileumfeest van de 50 jarige KPJ Achtmaal zijn reeds in volle gang. De datum is geprikt, de zaal en de muziek is vastgelegd en de lichtshow is besteld. Kortom: tijd voor een feestje!

Al vanaf het oprichtingsjaar 1966 is “KPJ Afdeling Achtmaal”, zoals deze officieel heet, behoorlijk actief geweest. Met name in de jaren ’70 en ’80 gingen hele bussen namens de populaire KPJ erop uit om te handballen, te voetballen, mee te doen aan zeskamp of gelijk welke andere sportieve krachtmeting. Wie daarna nog tijd over had sprong de planken op voor een hoogwaardig stukje toneel.

Een 50-jarig jubileum is juist daarom een uitgelezen kans om weer eens terug te blikken naar die vervlogen tijden, en spreekwoordelijk weer eens de oude koeien uit de sloot te halen en de dansvloer op te jagen. Dit alles staat te gebeuren op zaterdag 12 november van 20.00 tot 2.00 uur in zaal De Toekomst te Achtmaal. Ben je ooit lid geweest van KPJ Achtmaal en heb je zin in een feestje? Geef je dan snel op voor deze trip down memory lane! Per persoon is 1 introducé toegestaan. Sluitingsdatum van opgave is vrijdag 4 november, dus zorg ervoor dat je vóór die datum hebt overgemaakt.

KPJ Achtmaal hoopt natuurlijk op een grote opkomst en hebben daarvoor een behoorlijk aantal oud-leden kunnen achterhalen, maar helaas (door bijv. het ontbreken van oude ledenlijsten) een klein gedeelte niet (meer). Indien je in je naaste omgeving nog oud-KPJ vriend of vriendin hebt rondlopen, check dan even of hij/zij ook deze uitnodiging heeft ontvangen. Indien dit niet zo is, is dit zeer zeker geen opzet, maar meld het dan of geef je op via info@kpj-achtmaal.nl. Het is ook de bedoeling dat zij komen, want -nogmaals- alle oud-kpj’ers zijn welkom.