Halloweentocht Achtmaal 2016

Achtmaal – Vorig jaar werd de derde Halloweentocht in Achtmaal georganiseerd en ook deze keer niet zonder succes; de opkomst en de reacties waren meer dan geweldig! Dit jaar heeft men besloten om de HalloweenKindertocht en de HalloweenGriezeltocht te splitsen en op verschillende dagen af te werken, om zo de groepen nóg meer aandacht te kunnen geven.

Op vrijdag 28 oktober is er een HalloweenKindertocht voor kinderen tot ongeveer 12 jaar (met begeleiding). In deze spannende en interactieve speurtocht zullen de kinderen een tocht voorgeschoteld krijgen, waarbij er geprobeerd is spanning en ontspanning op een moderne manier te combineren. Deze tocht zal vanaf 18.30 uur in groepjes van start gaan, inschrijven kan vanaf 18.15 uur. Onderweg krijgt elk deelnemertje een versnapering en na afloop is er weer een oorkonde voor getoonde moed.

Op vrijdag 4 november kunnen ook de ouderen en volwassenen zich verzamelen want vanaf 18.30 uur (inschrijven tussen 18.30 en 19.30 uur!) kunnen de eerste groepen ter grootte van 10 á 15 personen om beurten vertrekken voor de HalloweenGriezeltocht. Deze wandeltocht van een aantal kilometer en vrijwel geheel buiten de gebaande paden zal door het ‘griezelige’ en donkere buitengebied van Achtmaal lopen en onderweg valt er waarschijnlijk van alles te beleven.

Deelname voor beide tochten kost welgeteld € 2,- p.p. en start/eindpunt is café De Toekomst, Past. de Bakkerstraat 19 te Achtmaal. Reflecterende kleding, loopschoenen, zaklamp en stalen zenuwen aanbevolen! Nieuwsgierig maar heeft u nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje met uw vraag naar