Goudpoepers vervroegd op bedevaart naar Sint Job

ACHTMAAL – De Goudpoepers gaan op zondag 17 mei weer op bedevaart naar Sint Job. Jaarlijks op elke eerste zondag na 10 mei bezoeken traditiegetrouw veel mensen uit Achtmaal de Heilige Mis in Sint Job. De Heilige mis is dit jaar echter al om 9.30 uur!

Het is ook traditie dat de carnavalsvereniging deze trip naar Sint Job per fiets maakt. Hetgeen komend jaar een opgave zal worden aangezien de Heilige Mis dit jaar een uur vroeger begint dan gebruikelijk. De start van de tocht begint vanaf de kerk van Achtmaal en zal daar ook weer eindigen. Alle belangstellende zijn van harte welke deze toch samen met de carnavalsvereniging te maken. We proberen de geweldige opkomst van vorig jaar te evenaren. Het is wel wenselijk dit vooraf kenbaar te maken bij één van de leden van de raad van elf of bij Remy Godrie op tel. 06-24670695 in verband met catering. Het bezoek van de Heilige Mis op eigen gelegenheid is natuurlijk ook mogelijk.

CV De Goudpoepers hoopt weer dat zij vele Goudpoepers mogen begroeten in de kerk van Sint Job. Voor de trouwe bedevaarders nogmaals de Heilige Mis begint al om 9.30 uur.

Bron: http://internetbode.nl/editie/zundert/goudpoepers-vervroegd-op-bedevaart-naar-sint-job-287056