De Achtmaalse Toneel Vereniging speelt dit jaar “Lotje speelt Lotto”

De Achtmaalse Toneel Vereniging speelt dit jaar “Lotje speelt Lotto”, een leuk blijspel. Onder kundige leiding van de regisseur zijn de repetities ondertussen al weer enkele maanden in volle gang.

Het is een verhaal over een droom die iedereen weleens heeft, het winnen van de lotto! Bij het invullen twijfel je al tussen dit nummer of dat nummer , en de trekking maakt het alleen nog maar spannender! En wat als er meerdere winnaars zijn, of toch weer niet…. Ben je in een klap financieel
binnen, of pak je net naast die leuke prijs? Sommige mensen spelen jaren mee en winnen nagenoeg niets, en sommige mensen hebben met een eerste deelname al geluk! Hoe ga je om met het winnen of het niet winnen, het delen of niet (willen) delen van een prijs.

Soms kan een simpele loterij tot hilarisch ingewikkelde taferelen leiden tussen vrienden, bekenden en onbekenden. Kom kijken bij de Achtmaalse Toneel Vereniging hoe ingewikkeld lotto spelen kan zijn, en geniet van de prachtige ontwikkelingen op ons podium.

De speeldata zijn:
Vrijdagavond 21 november (20:00)
Zaterdagavond 22 november ( 20:00)
Zondagmiddag 23 november (14:00)

En let u op, Lotje speelt de lotto gewoon in (het “oude”) Dorpshuis “De Nachtegaal”!