ACHTMAAL – De mooiste carnavalswagen in de Gouwe Stad dit jaar komt op naam van CV De Dráánk Urgels, zo oordeelde de jury. De carnavalsvereniging kreeg veel lof voor haar creatie ‘Deze is niet van rubber’.

Met haar vondst ‘Naam wagen zou ons ’n zorg zijn’ werd CV De Goldshitters nummer één bij de groepen. De Beste Achtmaalse Prijs van de Grote Optocht ging naar Wij van Buitenaf  voor ‘We staan ROOD, wassen het WIT en betalen ons BLAUW’. Bij de Kinderoptocht in de Gouwe Stad eindigden Lars Hereijgers en Giel Dictus op de eerste plaats met ‘De vlag uit voor de brandweer’ (foto). De Beste Achtmaalse prijs van de Kinderoptocht ging naar E2 voor ‘We geven een rondje’. Dit jaar telde de carnavalsstoet in de Gouwe Stad meer dan vijftig deelnemers. Er waren naast de nodige deelnemers uit het eigen dorp ook deelnemers uit Brecht, Meer, Ulvenhout, Rijen, Wagenberg, Huijbergen en  Ossendrecht. FOTO’S MARGOT DE RUYTTER

IMG_9398 (Medium) IMG_9400 (Medium) IMG_9405 (Medium) IMG_9426 (Medium) IMG_9315 (Medium) IMG_9348 (Medium) IMG_9370 (Medium) IMG_9375 (Medium) IMG_9384 (Medium) CV De Dráánk Urgels scoort met wagen in Gouwe Stad IMG_9391 (Medium)