Activiteiten melden voor Rabo Weekkalender 2018

Dichtbij in de Zuidelijke Baronie

De Rabobank is van oudsher de bank die het dichtst bij is en dat willen we ook graag blijven. We zijn bijvoorbeeld dichtbij met de Rabobank Clubkas Campagne, met onze buurtteams en contactpunten.

U bent van ons gewend dat we ieder jaar onze eigen Weekkalender uitbrengen. Dit is ook één van de manieren waarop we dichterbij elkaar komen. In 2018 verschijnt daarom wederom een Weekkalender. In deze uitgave geven wij u weer de mogelijkheid de activiteiten en evenementen van uw vereniging of stichting een podium te geven. Zo versterken we elkaar en zijn we samen dichtbij!

In deze mail leest u hoe u uw evenementen en activiteiten op de Weekkalender 2018 kunt zetten.

Activiteiten en evenementen

Ieder jaar organiseren alle verenigingen en stichtingen binnen ons werkgebied diverse activiteiten en evenementen. Deze lokale activiteiten en evenementen mogen in de Weekkalender natuurlijk niet ontbreken.

Wanneer u ons de datum van uw activiteit of evenement doorgeeft, vermelden wij deze op de evenementenpagina’s in de Weekkalender 2018. U kunt ook een leuke foto meesturen! Dit alles is voor u uiteraard gratis. U dient wel deze spelregels te volgen:

  • Uw activiteit of evenement is voor iedereen toegankelijk (en niet uitsluitend voor uw eigen clubleden).
  • Uw foto heeft een minimale grootte van 2 MB, of is 10x15cm (minimaal 250dpi).
  • Uw foto heeft een JPG of JPEG formaat.
  • U levert uw foto enkel digitaal aan.
  • Het insturen van fotomateriaal geeft geen recht op plaatsing.
  • Staan er personen op de foto die u instuurt? Dan nemen wij aan dat u de portretrechten heeft en de foto vrij is van rechten voor gebruik in de Weekkalender.

U kunt uw evenementen en activiteiten hier doorgeven. Uw foto’s stuurt u naar communicatie.dzb@rabobank.nl (geef hierbij duidelijk aan bij welke activiteit of evenement de foto hoort). U kunt tot uiterlijk vrijdag 21 juli a.s. uw evenement, activiteit en/of foto aanleveren. Daarna is plaatsing helaas niet meer mogelijk.

Vragen

Wij zien uw inzending(en) graag tegemoet! Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via (013) 507 40 90 of communicatie.dzb@rabobank.nl.