Aanmelden voor Sportgala 2015 (12 maart 2016 in CCZ)

Aanmelden voor Sportgala 2015 (12 maart 2016 in CCZ)

De organisatie van het jaarlijkse Sportgala is door de gemeente overgedragen aan een nieuwe werkgroep. Onder de naam “Werkgroep Sportgala Zundert” gaat deze werkgroep vanaf 2016 aan de slag met de organisatie van dit evenement.

Omdat de overdracht pas enkele weken geleden tot stand is gekomen, is de tijd om het Sportgala te organiseren erg kort. Toch denken wij dat met medewerking van iedereen het moet lukken om op zaterdag 12 maart vanaf 19.00 uur een volwaardig programma te kunnen presenteren.

Het sportgala vindt plaats in het CultuurCentrum Zundert.

Als vanouds worden tijdens het Sportgala de sportkampioenen 2015 van de gemeente Zundert gehuldigd. Ook worden de sportman, sportvrouw, sportploeg, jeugdploeg en jeugdsporter 2015 van onze gemeente bekend gemaakt.

Kent u teams of individuele sporters die in 2015 kampioenschappen hebben behaald of aansprekende prestaties hebben geleverd? Meld ze aan voor het Sportgala!
Doe dit wel snel, want de tijd dringt. Wij willen voor eind januari de aanmeldingen ontvangen.

Kampioenen kunt u aanmelden via e-mail sportgalazundert@gmail.com. Ook (digitaal) beeldmateriaal naar dit e-mailadres is van harte welkom!

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Werkgroep Sportgala Zundert